Vælg en side

“Jeg ville have frihed, fri luft og eventyr. Jeg fandt den på havet”


Westerhaw
 

Om Westerhaw

I firmaet Westerhaw møder du Jørn og Marianne Gramstrup. Vi bor i Hvide Sande. Vi er en lokalforankret konsulentvirksomhed, som hjælper virksomheder og foreninger med at få systematiseret procedurer og udarbejdelse af hjemmesider.

Jørn er uddannet styrmand og har de sidste 30 år haft sit arbejdsliv på havene rundt omkring i verden. Siden 2021 har han arbejdet som VTS operatør ved Femern Bælt samtidig med at han er fast afløser som brovagt på Oddesund Broen.

Marianne er uddannet socialrådgiver, og har arbejdet inden for mange socialfaglige områder i flere Kommuner. Siden 2001 har hun været afdelingsleder i Beskæftigelse i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Vi har begge en bred erfaring med at udarbejde procedurer og arbejdsgangsbeskrivelser fra vores arbejdsliv som styrmand og socialrådgiver. Vi har dog også set hvor mange procedurer der er kompliceret skrevet og dermed er svær at bruge for medarbejderne. Vores metode udgangspunkt er derfor Less is more, da vi har set værdien i at gøre arbejdsgange mv. så enkle som muligt.

Vi er dedikerende for at skabe materiale, der gør hverdagen nemmere for både medarbejdere og ledelse. Med vores ekspertise og innovative tilgang til løsninger, sikrer vi en effektiv og problemfri drift.

Westerhaw
Virksomhed

+45 4144 1678

havn@westerhaw.dk

Cvr 43694405

Kirkevej 3C
6960 Hvide Sande

Hvorfor Westerhaw

Personlig support

Prisvenlig

Erfaring 

Engagerede

Om Westerhaw

Vi er en lille lokalforankret konsulentvirksomhed, som hjælper virksomheder og foreninger med at få systematiseret standader og hjemmesider.

Vi er dedikerede for at skabe materiale, der gør hverdagen nemmere for både medarbejdere og ledelse. Med vores ekspertise og innovative tilgang til løsninger, sikrer vi en effektiv og problemfri drift for virksomhederne.