Vælg en side

“Jeg ville have frihed, fri luft og eventyr. Jeg fandt den på havet”


Westerhaw
 

LESS IS MORE

Vi hjælper virksomheder med at få beskrevet standarder. Formålet at sikre ensartethed og lettilgængelighed for virksomhedens ansatte.

Ved at have beskrevet virksomhedens standarder gør det nemmere at måle kvaliteten samtidig med, at man reducerer variationer af møder opgaverne løses på og det eliminerer fejl.

HR

Vi hjælper med at få styring på forskellige HR-funktioner. Det kan være alt fra at få udarbejdet personalehåndbog til beskrivelse af procedurer for onboarding til offboarding.

Det kan også være udvikling af jobbeskrivelser, håndtering af sygefravær samt personalepolitikker. 

PLATFORM

Vi designer hjemmesider og bruger også hjemmesider som den digitale platform med beskrivelserne af virksomhedernes standarder.

Vores ekspertise sikrer, at vi udvikler en skræddersyet løsning, der passer perfekt til din virksomhed, uanset om du har brug for en informativ hjemmeside eller en detaljeret driftsmanual, der beskriver virksomhedens opgaver.

Analyse

Vi indleder altid med et møde med virksomheden for at få en grundig forståelse af behov og ønsker. Vi dykker ned i vision og målsætninger, og skaber et solidt fundament for vores samarbejde.

Ved at lytte nøje og analysere behov, sikrer vi, at vores løsninger er skræddersyet til de specifikke ønsker.

Hvad kan vi hjælpe dig med

Den gode kundeoplevelser skabes på tværs af virksomheden

Less is more

Vi anvender metoden Less is more i vores arbejde. Less is more er en strategi, hvor virksomheder fastsætter standarder og specifikationer for deres produkter, processer og tjenester med det udgangspunkt at det skal være så enkelt som muligt. 

Målet er at gøre det genkendeligt og tilgængeligt for medarbejderne. Ved at implementere denne tilgang sikrer vi ensartethed og kvalitet i alt, hvad virksomheden foretager sig.

HR 

Opdag vores forskellige HR-funktioner, der er skræddersyet til din virksomhed. Vi kan opbygge det fra bunden eller bygge videre på det, I allerede har. Vores tilgang er enkel: less is more. Vi sikrer, at jeres HR-processer bliver strømlinede og effektive, så I kan fokusere på det, der virkelig betyder noget. Velkommen til en verden af HR-løsninger, der gør en forskel.

Vi skaber en platform hvor politikker, procedurer og standarder nemt kan tilgås af jeres medarbejdere. 

Kontakt

1 + 14 =

Adresse

Kirkevej 3C

6960 Hvide Sande

Telefon

Email

Westerhaw
Virksomhed

+45 4144 1678

havn@westerhaw.dk

Cvr 43694405

Kirkevej 3C
6960 Hvide Sande

Hvorfor Westerhaw

Personlig support

Prisvenlig

Erfaring 

Engagerede

Om Westerhaw

Vi er en lille lokalforankret konsulentvirksomhed, som hjælper virksomheder og foreninger med at få systematiseret procedurer og opbygning af hjemmesider.

Vi er dedikerede for at skabe materiale, der gør hverdagen nemmere for både medarbejdere og ledelse. Med vores ekspertise og innovative tilgang til løsninger, sikrer vi en effektiv og problemfri drift for virksomhederne.